July 18, 2009

salam kembali kepada semua

ibarat menunggu disimbah air, tapi xde pun. haha.. dah lama tak menulis dah 2bulan agaknya. cuma tak ada isu nak dikongsikan bersama. maklumlah cuti semester 2bulan plak tuh. sempatla jugak cari duit cikit.. duduk dikampung dengan kengkawan, tiap2 hari pegi CC, tapi tuk main game j.. kadang2 jer buka blog ni. tapi tak der mood menulis agaknya.

dah masuk U balik, hampir 2minggu tapi still xder mood menulis.. ntahla, tetiba malam ni rajin plak. mungkin tak ada ruang tuk berkongsi, jadi tulis jer apa yang dirasa. dekat "shoutmix" tu banyak yang tak reply msg yang ditinggalkan. tambah plak dekat followers tuh, dah bertambah, tapi belum di follow up..

maaf bebanyak ok sebab lambat tuk jadi followers korang, insyallah sekarang dah ada mood tuk explore blog nih. hahaha... thanks sekali lagi tuk yang followers tuh.

p/s: moodddd..... moooooddddddd.... mmmmoooooooooooooooddddddddd.....

No comments:

Post a Comment