July 30, 2009

HERO vs BERUK

hari selasa.. lebih kurang pukul 1.30 la.. tengah lepak ngan kengkawan2 sblum clas kul dua.. sambil baca artikel tuk tutuorial tetiba jer kat depan PPSPS, FSSK kena serang dek beruk. pelik gakla, selalunya after office time baru kua, tapi hari tu keluar awal plak.. mula ingat tak ada apa pun, jus jalan jer kot, ttbe jer beruk tu g kaco bdk2 pmpuan FPI agaknya, beruk tu naik atas meja, then pe lagi tempiaranla lari budak2 pmpuan tu. dahaga agaknya, dia minumnya air tin dwg.. haha.. di tumpahkan.. hampir dipunggahnya beg..

tapi xsempat, ekoran kehadiran "hero" ni, mungkin tengah2 terbang dengar kecoh2 kot, pastu pergila meleraikan keadaan masa tu.. berkacamata hitam.. berseluar jean agaknya..baju terukir didada huruf "T".tapi cuma spender jer bukan diluar.. berlaku pergelutan beberapa minit.. dengan menggunakan selipar sebagai senjata menjadikan pergelutan hero nga beruk tu menjadi semakin hebat. aku yang berada dekat dgn hero tu pun tak mampu nak buat apa2.. akhirnya beruk mengalah dan lari ker pokok.. selamat hero ni baik cikit.. kalu tak dah tukar "super saiyan" pastu bagi "kame hame ha" hangus gak beruk tu..

terkagum gak sebentar aku melihat hero tu... respek ah kat dia.. hero bahau pun xmampu buat cam aku rasa..

aduhh..ntah paper punya entri la ni..

msha: hero pujaan FPI..

No comments:

Post a Comment