May 04, 2009

birthday party.. terkena jua aku...



macam manala aku pun boleh terkena jugak "tulah" kawan2 jugak ni. sepatutnya, wan (baju merah) tu jer yang kena.. alih yang berbulan 5 ni pun kena juga. tapi aku ini ibarat dipergunakanla.. topek2... rancang nak kenakan wan, rupanya rancangan bawah tanah tuk kenakan aku jugak! rasa macam nak tembak- tembak jer korang!!

apa pun, happy belated birthday untuk wan.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. bukan apa.. moga tercapai hajat nak beli ninja katanya..




tuk yang lain, first sekali aku nak pijak pondan ibu Zain! hantu tol.. beria- ria nak amik kerusi la.. bagi makan kerusi ko karang.. yang kedua tuk pondan za'ba tu.. kepala diowang.. dia ni yang beria-ria suruh aku datang. rupanya aku pun jadi mangsanya. wana.. ni lagi satu kawan pondan za'ba ni. sama jer 2x5.

untuk ko farid, aku masih ingat hentakan telur keras dikepala ku.. tepung goreng pisang "adabi" yang bersalut dimuka. untuk kalut dengan muiz... korang memang hancusss!! Danny dan pakmi, terima kasih coz meraikan sekali.

sebelum terlupa, happy belated birthday untuk fatin. selamat hari buruh gak. haha.



tapi sedih juga sebab cinta tak datang. kata topek, dia akan datang.. jadi ditunggu tak kumjung tiba. apa pun terima kasih tuk cinta... sekali merancang mengenakan aku.

terima kasih semua..

3 comments:

  1. baju sape yg kotor 2 basuh sendiri eyy..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hahaha sory bro..ak xtau pulak telur yg kedua 2 keras..xpasal2 kpala ko jd mngsa mlm 2..pape pn happy birthday..hehehe

    ReplyDelete
  3. erm....tq... so, thn depan, semua ahli2 bufday bulan5 kena berjaga2 ye.. aku selaku ketua bulan 5 dah dpt hidu thn ni, so, thn depan ak janji akan jaga rakyat2 aku supaya x tkena lg... muahahaha... padan mukas!!!

    ReplyDelete