March 03, 2009

meriah- meriah!!

hari ni paling hari yang aku suka sekali kua nga member2. mana taknya baper belas orang dok lepak skali. pas abis meeting peseosi tadi si hilman plan nak g minum. aku pun tak pasti. tapi cam bes jer kan. dah mmg life aku cam tu. dok kat sini motor xder. jadi slow sikitla... kalu der, nga awek aku pun aku angkut skali. hehe.. ada masa kiti bawa dan masa mungkin tidakkan?

apa yang tak bes bila sumer gelak sesama. aku, topek, noni, wan, haris, kecik, mat arip, hilman, muin, sarfa, khairul, pejal, hafizi. sumer gila jadinya... bila buka cerita si noni ni nak tido bilik pesepsi. haaa.. macam2 citer kuar. yang seram pun jadi lawak bila ramai2. mula citer hantu pompuan baju merah kat pusat, pastu sampai hantu satu UKM ni dwg sembang. yang kesiannya si topek asyik kena hentam jer. sian gak aku tgk. tapi mmber pya kerja tak mende pun kan. khairul nga hantu kat pusat, mat arip pasal hantu kat kejut, kecik ni lagi teruk.. memang nganjing topek cukup2. aku ngan hantu kat gangga negara. aduss... kena gak hentam. topek ni kadang2 dia suka buka citer, las2 dia yang taknak dengar. tapi banyak yang membincangkan pokok persoalan hantu kat tangki air jalan belakang KIY tu.

citer pasal hantu jalan atas air kat tasik kejut. macam2 lagi ar.. kecoh gak satu mampley tadi. kalu slalu lepak camni kira bagus gak. rasa keakraban... rasa keseronokan. aku pun tak sangka aku akan join gak dwg sblum ni. tapi pemikiran itu menjadikan kita hidup... ok ak falsafah aku? ngarut tol la.. papepun insyaallah kita akan ajak ramai2 tido bilik pesepsi nanti. baru tahu saper kuat ngigau, saper tido buas. kalu topek tido buas tak per lagi. tapi jangan noni. tak mampu aku.

masa first year dulu aku penah label topek ni kerek. sowi ar topek.. dulu2 punya citer. macam malique cakapla "ingat tak dulu- dulu, dulu dah abis...dulu banyak bunyi, sekarang terlebih perkataan" sekarang ok ar. dwg yg bawa aku merayau. g lepak2. kalu takder mungkin sampi tahun tiga aku baru g mapley 3x. caya ak? jangan marah k topek.. si kecik ngan haris ni dulu slalu dua orang jer.. tapi lelama bes rupanya.. dwg byak idea gak. yang len2 pun ok. sok g parlimen kul 9.30. tak tau la.... jangan tak bangun dahla. haha.


msha: hantu gangga negara.. nak kena tanya dr.ashaari ni.

1 comment:

  1. apsal ko puji aku sket je, haha..!
    yang pasti dalam zaman bom c4 ni, maseh adae yang takut hantu almari!

    ReplyDelete